De koppeling tussen PayPro en Wishlist verloopt via onze betaalknoppen. Om Wishlist in te stellen maak je allereerst een betaalknop aan voor de verschillende Wishlist levels/producten. Daarna dien je de module ‘Koppeling: Wishlist’ te activeren, wat kan via https://paypro.nl/services. Navigeer vervolgens naar je gemaakte betaalknop, en klik op het kopje ‘Membership plugins’, waar je de volgende velden vindt:

Zoals getoond in bovenstaande afbeelding, heb je voor de koppeling met PayPro de volgende gegevens nodig: URL voor Wishlist, Geheim, SKU level, en API key (en fout URL*). Binnen Wishlist kun je deze vereiste gegevens op volgende wijze vinden:

URL voor Wishlist (post to URL): Wishlist > Setup > Integrations > Generic > Settings

Geheim (secret word): Wishlist > Setup > Integrations > Generic > Settings

SKU level: Wishlist > Setup > Integrations > Generic > Products

API key: Wishlist > Advanced Options > API

Als de gegevens ingevoerd zijn, is de installatie van de Wishlist koppeling voltooid. Mocht de betaling zijn afgerond, krijgt de klant nu automatisch zijn inloggegevens toegezonden.

*De Fout URL is de pagina waar je de bezoekers naar wilt sturen als er onverhoopt een error in de koppeling tussen PayPro en Wishlist optreedt en de klant niet correct kan worden doorgestuurd. Indien u geen pagina voor error meldingen heeft, kunt u hier altijd de homepagina van uw website opgeven.

Heb je het antwoord gevonden?