Wat is een 1-Click-Upsell?

Met de '1-Click-Upsell' kan je klant na betaling met één muisklik akkoord geven voor een aankoop van een extra order. Het bedrag wordt per SEPA-incasso eenmalig automatisch afgeschreven van de bankrekening dat gebruikt is bij de aankoop van de eerste order. De klant hoeft dus niet nogmaals de digitale portemonnee te trekken en een iDEAL betaling uit te voeren. Een 1-Click-Upsell heeft vaak een hoge conversie, omdat de consument na het afrekenen automatisch op een pagina komt waar het voor de koper makkelijk en aantrekkelijk is om nog een aankoop te doen.

Wanneer kan ik een 1-Click-Upsell knop gebruiken?

Gebruik de 1-Click-upsell in combinatie met de betaalknop van PayPro. Belangrijk om te weten is dat voor een 1-Click-Upsell de IBAN bij ons bekend moet zijn. 1-Click-Upsell is dus alleen te gebruiken wanneer er is afgerekend met iDEAL en het een directe betaling is. Wanneer niet met iDEAL wordt betaald, wordt de klant dus doorgestuurd naar de gebruikelijke 'Pagina na geslaagde betaling'. Deze is tevens verplicht in te vullen bij de Betaalknop. Bovendien moet de aankoop van de upsell in dezelfde browser afgerekend worden als daarvoor.

Hoe stel ik de 1-Click-Upsell knop in?

  1. Als je nog geen betaalknop hebt waar je de 1-Click-Upsell knop aan wilt koppelen, zorg er dan eerst voor dat je een betaalknop aanmaakt.

  2. Ga vervolgens naar ‘Betaalknoppen Beheren’ -> ‘Product toevoegen' -> 'Nieuw product + betaalknop' -> '1-Click-Upsell'.

  3. Vul bij 'Pagina na geslaagde betaling' de pagina in waar de klant naar wordt doorverwezen na de '1-Click-Upsell'. Vul de gegevens verder in tot je bij stap 3 bent: dit is jouw link voor de '1-Click-Upsell' button.

  4. Design op jouw website zelf de '1-Click-Upsell' pagina en voeg vervolgens de '1-Click-Upsell' link in zoals bij Stap 3 wordt weergegeven. Als link - bijvoorbeeld onder een eigen gemaakte button - of als HTML code.

  5. Ga vervolgens naar de relevante Betaalknop en vul bij '1-Click-Upsell pagina' -> de URL/pagina in waar de '1-Click-Upsell' button komt.

  6. Gefeliciteerd, je hebt nu de '1-Click-Upsell' button gekoppeld met je betaalknop.

Opmerking: wij adviseren het gebruik van een 'Nee bedankt' optie op de '1-Click-Upsell' pagina. Om storneringen te voorkomen en bij te dragen aan de klanttevredenheid.

Heb je het antwoord gevonden?