PayPal als betaalmethode:
PayPal is een betaalmethode die wij aanbieden. De kosten van een PayPal betaling zijn vast €0,35 cent en variabel 3.0%. Meer over PayPal als betaalmethode kun je lezen op onze website: PayPal

Type betalingen:
Met PayPal is het mogelijk om een eenmalige betaling te doen, termijnbetalingen of doorlopende abonnementen. 

Let op: Bij termijnbetalingen en abonnementen worden in de omgeving van PayPal direct alle transactiegegevens vastgelegd. Hierdoor zijn de gegevens die bij de initiële betaling zijn meegegeven onveranderbaar. Dat betekent dat zowel het bedrag als de incassodatum vast staan. 

Wil je een abonnement of termijnbetaling met PayPal toch aanpassen? Wij adviseren je om de huidige betaling stop te zetten en een nieuwe betaling te initiëren. Helaas is dit hoe PayPal het heeft ingeregeld en kunnen wij daar niet omheen. 

Melding van PayPal:
Helaas komt het soms voor dat het seintje van een goede betaling van PayPal niet direct komt. Hierdoor ontstaat de melding dat het wachten langer duurt dan normaal (en eventueel het verzoek om contact met ons op te nemen). Veelal betekent dit dat wij (PayPro) het signaal nog niet hebben ontvangen dat de betaling is geslaagd. Over het algemeen komt het seintje binnen een uur en zie je de betaling als nog als succesvol. 

Heb je na één uur nog geen seintje ontvangen? Dan adviseren we je om contact met ons op te nemen.

Lees ook over onze andere betaalmethoden:
>> iDEAL QR
>> Creditcard
>> AfterPay

Heb je het antwoord gevonden?