Creditcard is wereldwijd de meest gebruikte online betaalmethode.

Een houder van een credit card kan aankopen doen op krediet. De wereldwijd bekende creditcard merken Visa en Mastercard wekken vertrouwen bij klanten, en bieden kopersbescherming en -verzekering. Wanneer je betalingen via creditcard accepteert, kan je betalingen ontvangen uit de hele wereld. Dit zorgt voor meer conversie voor jouw bedrijf.

PayPro biedt jou de mogelijkheid creditcard betalingen via Visa en Mastercard te ontvangen.Hiervoor geldt een aanvullend aanvraag proces bij onze partner Worldline waarover we je hieronder informeren.

Het proces ziet er als volgt uit:

 1. Aanvraagformulier creditcard

  Als je bent ingelogd in het PayPro dashboard zie je linksboven een knop ‘Creditcard aanvragen’ staan. Klik op deze knop en beantwoord de gestelde vragen. Na het beantwoorden van de vragen ontvang jij een ontvangstbevestiging.

  Op basis van jouw antwoorden en de informatie over jouw bedrijf die reeds bij PayPro bekend is, maken we de aanvraag compleet.


 2. Aanvullende documentatie


  Het is mogelijk dat naar aanleiding van de producten en/of diensten waarvoor je Visa / Mastercard betalingen wil kunnen ontvangen wij aanvullende informatie nodig hebben. Hierover informeren we je binnen twee werkdagen.

 3. Controleren documentatie


  PayPro vult voor jou de aanvraagformulieren van Worldline in en stuurt deze naar jou ter beoordeling en ondertekening.

  Na het retour ontvangen van de ondertekende documentatie sturen we deze documentatie naar Worldline.

  Hierna volgt het acceptatieproces bij Wordline en ontvang jij via PayPro uitsluitsel over jouw aanvraag. Voor de beoordeling staat gemiddeld een termijn van twee weken.

 4. Goedkeuring/ afwijzing
  Nadat Worldline jouw aanvraag heeft goedgekeurd, maakt PayPro de koppeling in orde en kan je betalingen via Visa / Mastercard ontvangen.

Kosten creditcard

Voor het accepteren van creditcard betalingen geldt er een jaarlijkse compliance fee ter hoogte van €34,- die wordt gefactureerd door Worldline. Naast de compliance fee wordt er enkel een tarief per transactie gerekend. Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Vragen

Neem bij vragen contact met ons op via creditcard@paypro.nl of via 085-4011786.

Heb je het antwoord gevonden?