Tussen PayPro en Knab is een samenwerking tot stand gekomen om Knab klanten een passende incasso mogelijkheid aan te bieden. Daarnaast kun je gebruik maken van al onze andere betaalmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om iDEAL betalingen te verwerken. 

Als klant van Knab profiteer je van kortingen op diverse modules. Dit geldt voor alle zakelijke Knab klanten. Let op! Meld je via je Persoonlijke Bankomgeving van de Knab aan bij PayPro.

Wanneer je gebruik wilt maken van automatische incasso's dan is het belangrijk om na het lezen van onderstaande informatie even contact op te nemen met ons, dit kan via support@paypro.nl.

Wij zorgen er dan voor dat je met een flinke korting je klanten kunt incasseren

Op dit moment moeten wij de korting nog handmatig activeren. Heb je de module toch per ongeluk al zelf aangezet, dan kan het zijn dat je hiervoor een volledige factuur ontvangt. Wil je ons een bericht sturen wanneer je een factuur ontvangt? Dan crediteren wij het te veel betaalde bedrag direct.

Wij bieden verschillende opties om je klanten automatisch te incasseren, zie voor meer informatie onze guide.

  1. Via een betaallink.

  2. Via een batch

  3. Via onze API

  4. Via een factuur + betaallink.

Let op: dit geldt alleen voor automatische incasso's.

Voorwaarden voor het gebruik van een batch:

  • Aanleveren van SEPA aanvraagformulier

  • Beschikken over een SEPA machtiging ('natte handtekening') van je klante

  • Wij incasseren onder de voorwaarden van particuliere incasso. Dit betekent dat al je klanten 56 dagen de mogelijkheid hebben om de incasso te storneren.

  • Laat voldoende saldo op je PayPro account staan, dit in verband met de mogelijkheid van je klanten om te storneren. Houd rekening met een minimum percentage van 10 procent per batch.

Voordat we kunnen beginnen met het incasseren van je klanten zijn er een aantal stappen die doorlopen moeten worden.

  1. Lever alle benodigde gegevens/documenten aan voor het goedkeuren van je account. Dit kan via www.paypro.nl/mijnaccount.

  2. Wij gaan je account beoordelen. Pas nadat wij je account hebben goedgekeurd kun je beginnen met incasseren.

Heb je het antwoord gevonden?