Met de module 'Facturatie' kan je gemakkelijk facturen versturen naar je klanten. 

In tegenstelling tot veel andere producten bij ons, hoef je hier geen website voor te hebben.

Je vult de gegevens van de klant in, het bedrag waar het om gaat en de omschrijving van het product. Vervolgens klik je op versturen, en de klant heeft de factuur in zijn/haar e-mail ontvangen. 

Het grote voordeel van deze module is dat de klant automatisch een betaallink mee gestuurd krijgt waarop hij/zij kan klikken. Deze betaallink verwijst de klant automatisch door naar onze betaalpagina. Hier kan de klant via iDEAL of SOFORT de factuur betalen. 

Naast eenmalige betalingen, stelt deze module zich ook tot de beschikking om facturen te sturen voor 'Gespreid betalen'. Je kan dan zelf aangeven om welk bedrag het gaat, hoeveel termijnen er na de eerste betaling geïncasseerd dienen te worden en wat de lengte van één termijn is.

Wanneer de eerste termijn betaald is via deze factuur, zal het automatische incasso traject automatisch in werking gaan. De klant wordt dus automatisch de volgende periode geïncasseerd. 

In de onderstaande video laten we precies zien hoe de module 'Facturatie' werkt. Bovendien zie je wat je ermee kan en we laten je zien hoe het eruit ziet .

Ben je benieuwd hoe debiteurenbeheer je kan helpen bij het versturen van de facturen? Klik dan op de knop hieronder:

Heb je het antwoord gevonden?