De module 'Bankoverschrijving accepteren' maakt het mogelijk om betalingen uit 34 Europese landen te ontvangen. Je klanten kunnen jouw product door middel van een SEPA bankoverschrijving op de rekening van PayPro betalen. 

De betaling wordt door middel van de unieke code herkend door het PayPro systeem, waarop de betaling automatisch gekoppeld wordt aan jouw verkoop en jouw PayPro account. Als de betaling niet kan worden herleid tot een product of een verkoper, storten we de betaling weer terug. 

De betaling wordt pas als voltooid beschouwd zodra de betaling ook daadwerkelijk binnen is. Dit kan enkele werkdagen op zich laten wachten. Als de betaling verwerkt is in ons betaalsysteem, krijgt jouw klant een e-mail met daarin de bevestiging van de betaling en het bestelde product.

Zodra je de module activeert in jouw PayPro account, kan je ook direct overboeking selecteren als betaalmethode op een betaalpagina. Heb je nog geen betaalpagina of betaalknoppen? Zie dan de module 'Betaalpagina + Retargeting'. 

Indien je gebruik maakt van de module ‘Facturatie’ en je hebt de module 'Bankoverschrijvingen accepteren' aanstaan, dan staan de gegevens voor de overboeking direct op de factuur die naar je klanten worden gestuurd.

Ben je benieuwd hoe je deze module kan instellen en gebruiken? Bekijk dan de onderstaande video. 

Heb je het antwoord gevonden?