Het kan dat we geen eigen koppeling hebben met een systeem of dienst die jij graag aan PayPro wilt koppelen. Daarom hebben we een koppeling met Zapier. Zapier maakt het mogelijk om meer dan 1000 verschillende programma's aan PayPro te koppelen. Wil jij weten of jouw systeem door Zapier ondersteund wordt? Kijk dan op de website van Zapier.

Bij Zapier ondersteunen we de Zap "New sale".

Elke keer als er een nieuwe verkoop plaatsvindt, wordt er automatisch een signaal naar geselecteerde applicaties. Hiervoor dien je eerst een (gratis) account aan te maken bij Zapier. Vervolgens kan je een koppeling maken met PayPro.

Zodra je klikt op 'Connect Account' krijg je een pop-up scherm waar je een token moet invullen. Het linkje richting PayPro dat wordt gegeven werkt helaas (nog) niet. Je kunt de token vinden in je PayPro account door rechtsboven op je naam te klikken en naar "externe diensten" te gaan. Daar kun je de token aanmaken. Deze kun je vervolgens weer invullen in Zapier. 

Vervolgens dien je in Zapier ook het systeem of de dienst die je aan Paypro wilt koppelen te koppelen. Zodra beide account zijn gekoppeld kun je een "Zap" aanmaken. Hier ga je instellen dat wanneer er een sale in PayPro plaatsvindt er gegevens opgeslagen of verwerkt dienen te worden.

Zapier gaat om een test sale vragen in PayPro, helaas kan hij daarvoor alleen sales gebruiken die minder dan een uur geleden zijn gedaan. Mocht je die niet hebben, dan zou je ook even de betaalknop op test kunnen zetten en zelf even een testsale doen. Deze pakt Zapier wel! 

Heb je het antwoord gevonden?