Bekijk de 8 veelgestelde vragen over het Partnerprogramma van PayPro.

1. Voor wie is het Partnerprogramma?

Iedereen met een website, netwerk, mailinglijst, app, podcast, vlog of blog is welkom om aan het Partnerprogramma van PayPro mee te doen. Meld je dus direct aan en stuur een mail naar support@paypro.nl


2. Hoe werkt het verder?

Zodra je aanmelding is bevestigd krijg je een account bij PayPro. Daar vind je unieke tracking links die je in je content kan gebruiken. Ook vind je daar de richtlijnen waar je aan moet houden en vind je materiaal dat je kan gebruiken om PayPro te promoten.


3. Waar bestaat de commissie uit?

Voor elke servicemodule die de verkoper bij Paypro afneemt ontvang jij 10% commissie. Dit kan alleen al voor de modules al snel oplopen tot minimaal €5,- per maand. Daarbij verdien je ook nog 10% commissie op de transactiekosten van elke aankoop die een bezoeker doet op jouw aangebrachte verkopers website.

4. Zijn er kosten aan verbonden om PayPro Partner te worden?

Het kost niets om een PayPro partner te worden. Integendeel, je kan er veel mee verdienen!

5. Hoe vaak krijg ik betaald?

Via ons eigen betaalsysteem kunnen wij je verdiende commissie bij de transactiekosten direct uitbetalen. De commissie op de afgenomen modules worden eens per maand uitgekeerd.

6. Is het mogelijk om deeplinks op te zetten?

Ja, we ondersteunen deeplinks en je kan eenvoudig sub-parameters voor je tracking links instellen.

7. Welke 'cookie-termijn' geldt er?

30 dagen, dit betekent dat je commissie krijgt voor alle leads die worden gegenereerd binnen 30 dagen na het eerste bezoek.

8. Welke hulpmiddelen stelt PayPro beschikbaar?

We voorzien je van one-pagers over de PayPro diensten waarmee je effectieve affiliate campagnes kan creëren. Ook bieden we templates aan die je kan gebruiken voor de promotie van PayPro. Heb je iets anders nodig, stuur dan een e-mail naar support@paypro.nl

Heb je het antwoord gevonden?