Als je je PayPro account wilt beëindigen, dien je dat zelf te doen in je PayPro account. Wij mogen dat niet voor je doen vanwege veiligheidsoverwegingen.

Om je PayPro account daadwerkelijk te beëindigen volg je de volgende stappen:

Stap 1: Ga naar de website van PayPro
Stap 2: Log in op je account
Stap 3: Ga naar 'Mijn Profiel' in het menu
Stap 4: Klik op 'Account beëindigen'
Stap 5: Bevestig het beëindigen 

Let op: Nadat je je account hebt beëindigd werk je niet meer met PayPro samen. Dat betekent dat alle betaalpagina's en betaalknoppen niet meer werken op je website. Er vinden ook geen promoties meer plaats. Het is goed om hier rekening mee te houden voordat je je account daadwerkelijk beëindigd. Anders komt je klant misschien dode links op je website tegen. 

Ook neemt het beëindigen van je PayPro account geen betaalverplichting weg voor een eventueel negatief saldo.

Wij zijn wettelijk verplicht om alle gegevens tot je account 5 jaar te bewaren.

Heeft u het antwoord gevonden?