Wil je het nog gemakkelijker maken voor je klanten om te betalen? Bij PayPro is het vanaf nu mogelijk om te betalen met iDEAL QR. 

Heb je het zelf wel eens meegemaakt? Wil je die mooie aankoop online doen, is je identifier nergens te vinden! Teleurgesteld klik je de pagina dicht en de gedachte van de aankoop wordt langzaam vergeten. Maar dat hoeft nooit meer te gebeuren! Wij presenteren, iDEAL QR! Met iDEAL QR maak je gemakkelijk gebruik van de mobiel bankieren app op je telefoon. Hierdoor heb je bij je online aankoop geen identifier meer nodig.

Hoe werkt iDEAL QR?
Wanneer je iDEAL QR hebt toegevoegd als betaalmethode, verschijnt deze als extra keuze op je betaalpagina. Je klant kan eenvoudig de betaalmethode selecteren en op betalen klikken.

In het volgende scherm verschijnt automatisch de QR-code waarmee betaald kan worden. Je klant kan de code eenvoudig scannen met iDEAL QR-app (op zijn of haar telefoon!)  

Na het scannen van de code met de iDEAL QR-app komt het onderstaande scherm in beeld op de telefoon. Hier staat nogmaals een samenvatting van de betaling die de klant gaat doen. De klant kiest onder in het scherm zijn voorkeursbank en klikt daarna op de roze button "betalen". Hierna wordt de klant automatisch doorverwezen naar zijn mobiel bankieren app.

Als de betaling succesvol is afgerond, wordt de klant automatisch op zijn mobiel doorverwezen naar de pagina na geslaagde betaling.

Wil je meer informatie en ben je benieuwd naar onze tarieven? Kijk dan op onze website.

Heb je het antwoord gevonden?